CONTAINER LOSSING

LOSSEN, DOCUMENTEN CONTROLEREN, TRANSPORT EN OPSLAG

UW ZEEVRACHT IN GOEDE HANDEN

DORRESTIJN BIEDT U MANKRACHT, RUIMTE EN LOGISTIEKE MIDDELEN

Container lossing

Containerlossingen zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten. Heeft u zeecontainers vol goederen, maar niet de mankracht, ruimte of logistieke middelen om deze containerlossingen uit te voeren? Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen. Het lossen, de documentcontroles, transport en opslag regelen wij voor u.

Bij ontvangst controleren we de goederen en labelen deze indien gewenst. Aan de hand van de ontvangstdocumenten wordt u op de hoogte gehouden van de ontvangen goederen en eventuele afwijkingen. Wij splitsen de goederen eventueel uit en sealen deze voor verder transport of opslag.

Warehousing

Bij ons kunt u uw goederen opslaan voor korte of lange periode. Via onze web portal heeft u real-time inzage in uw voorraad en kunt u online orders ingeven en goederen afroepen. Lees meer over onze warehousing  en shared warehousing oplossingen.

Heeft u interesse in het uit handen geven van uw containerlossingen? Neem dan vooral contact met ons op. In ons vindt u een ervaren dienstverlener die graag met u meedenkt in uw logistieke uitdagingen.

 

Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!