Lintje voor Gijs Dorrestijn

Geplaatst in Algemeen op 4 juni 2017


Oud-Directeur Gijs, de vader van Remco, heeft onlangs een koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen. Hij is bij Bijzondere Gelegenheid Koninklijk onderscheiden door burgemeester Röell en benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Gijs Dorrestijn heeft zich in de afgelopen jaren op uiteenlopende gebieden zeer verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Gijs Dorrestijn is al sinds 1978 lid van tennisvereniging Phonosmash in Baarn. Sinds de aanvang van zijn lidmaatschap, bijna 40 jaar geleden, heeft hij zich ingezet als bestuurslid ‘baanzaken’, voor de evenementen- en wedstrijdcommissie en de laatste twintig jaar als bestuursvoorzitter. In 2013, tijdens het 45-jarig bestaan van Phonosmash, is Gijs als erelid benoemd.

Naast zijn activiteiten bij Phonosmash is Gijs Dorrestijn ook op een ander vlak actief. Met Dorrestijn Internationaal Transport en Logistiek verzorgt hij verkeersvoorlichtingen op basisscholen. Scholen worden bezocht met een vrachtwagen, waarbij de leerlingen uitleg krijgen over verkeerssituaties. De verkeersvoorlichting bestaat uit theorie- en praktijkles, waar onder andere het gevaar van de ‘dode hoek’ bij vrachtwagens onder de aandacht wordt gebracht.

Bron: www.baarnschecourant.nlContactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!