NATIONAAL EN INTERNATIONAAL TRANSPORT

IN DE BENELUX EN WEST-DUITSLAND

DEELZENDINGEN EN VOLLE WAGEN LADINGEN

IN DE BENELUX EN WEST-DUITSLAND

Nationaal en Internationaal Transport

Dorrestijn Transport en Logistiek is inzetbaar voor uw vervoer in het binnen- en buitenland. Binnen ons verzorgingsgebied vallen de Benelux en Duitsland.

Wij zijn groot geworden in het vervoer van hout- en plaatwerk en bieden ook voor andere volumineuze goederen een maatwerk oplossing voor (inter)nationaal transport.

Wij beschikken over een modern wagenpark met vaste, bekwame chauffeurs en eigen wagens. Hiermee verzorgen we dedicated Europese transporten, exclusief voor u. Via onze track & trace oplossing kunt u uw zendingen door Europa volgen vanaf het moment van digitale orderingave. Zo volgt u onze enthousiaste medewerkers én kunt u uw klanten gericht informeren over de leverstatus van hun bestelling.

Snel schakelen

Consumenten beslissen steeds later over hun aankoop en verwachten een hoge mate van flexibiliteit van de aanbieder. Dus ook in de toelevering van goederen is deze ontwikkeling merkbaar. Orders worden later ingegeven en hoeveelheden per levering fluctueren sterk. Bij Dorrestijn Transport en Logistiek zijn wij perfect in staat om pieken en dalen in aanvoer en vraag op te vangen. Wij hebben een groot netwerk in de Benelux en zitten daardoor ‘altijd wel in de buurt’. En met behulp van onze intelligente automatisering kunnen we ritten direct en efficiënt inplannen.

Zo kunnen wij vandaag voor een klant 30 ritten hebben en morgen meer dan 50. En tegelijkertijd zijn we vandaag met een paar ritten onderweg in Brabant en staan er morgen 10 ingeland. Of als er een boot met hout- en plaatmaterialen aankomt in de haven dan leveren we gedurende een week wel 10 – 15 vrachtwagens per dag en daarna maar 2 of 3. Zo wisselvallig kan het zijn en in dat geval wilt u kunnen vertrouwen op een gespecialiseerde logistiek dienstverlener zoals Dorrestijn Transport en Logistiek.

Deelzendingen

Dorrestijn verzorgt veel deelzending transporten. Voornamelijk voor de bouw, maar ook voor particulieren. Denkt aan speeltoestellen en tuinhuisjes. Met behulp van de meeneemheftruck kunnen wij namelijk ook leveren wanneer er geen heftruck beschikbaar is. Hiermee ontzorgen wij u en doen wij ons werk zo efficiënt mogelijk. Lees hier meer over onze zelflosinrichting met meeneemheftruck.
Niet geheel onbelangrijk is de door ons gehanteerde all-on-wheels methode bij deelzendingen. Hierbij worden de goederen geladen en aansluitend gelost en wordt het overladen tot een minimum wordt beperkt (om de kans op schade te voorkomen).

Volle wagen ladingen

Full truck loads, oftewel volle wagen ladingen, zijn volle vrachten met 1 eindbestemming. En omdat wij een groot logistiek netwerk hebben, kunnen we ervoor zorgen dat de vrachtwagen op de terugweg ook geladen is. Dat kan met een rechtstreekse rit zijn, of met (deel)zendingen via een andere bestemming. Dit grote netwerk maakt dat wij efficiënt ons vervoer kunnen plannen en daarmee brandstof besparen en dus concurrerende tarieven kunnen afgeven.
Meer weten over onze (inter)nationale transportoplossingen voor Europa? Neem dan contact op!

 

Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!