Vernieuwd klantenportaal: “Data is de toekomst”

De bovenstaande kreet geldt natuurlijk voor allerlei branches, ook voor de logistieke branche. Als innovatieve specialist in internationaal transport en warehousing lopen wij graag voorop bij branche-ontwikkelingen. We streven continu naar het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Een goed voorbeeld hiervan is de invoering van een vernieuwd klantenportaal met de mogelijkheid van het bieden van track & trace informatie aan uw relaties. In september 2019 gaan we werken met ons nieuwe planpakket en klantenportaal. Vanaf oktober kunt u kosteloos gebruik maken van deze mogelijkheid bij aanlevering van uw orders in digitale vorm via ons klantportaal.

Belangrijkste voordelen voor u

  • snellere verwerking: van ordergegevens en vrachtbrief-informatie.
  • lagere foutkans in orderinformatie: o.a. omdat er geen handmatige invoer meer is van uw ordergegevens.
  • continu vinger aan de pols: u kunt 24/7 de status van het transport volgen via het klantenportaal. Eveneens is er de mogelijkheid tot het automatisch laten verzenden van ETA-vooraankondigingen aan uw relaties met de benodigde informatie over het geplande tijdblok van laden of lossen.
  • vrachtbrief online zichtbaar: na aflevering is de getekende vrachtbrief direct online zichtbaar. U hoeft niet te wachten op de factuur met een kopie van de vrachtbrief. Alle vrachtbrieven van door derden ingevoerde orders blijven een jaar lang bewaard in onze klantenomgeving. Ook vrachtbrieven van door derden uitgevoerde ritten zullen na ontvangst door ons automatisch worden toegevoegd aan de order in het klantenportaal. Hierdoor kunt u, indien nodig, voortaan sneller uw proof of delivery vinden.
  • emballage-registratie: nieuw is dat onze chauffeurs vanaf nu ook de aantallen retour genomen pallets en afdekplaten registreren. De orders met deze informatie zijn voor u zichtbaar in het klantenportaal zodat u eenvoudig uw emballage administratie kunt bijwerken zonder eerst op de factuur met bijgevoegde vrachtbrief te moeten wachten.

Wilt u meer weten over deze kosteloze mogelijkheden en voordelen voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!