SHARED WAREHOUSING

MET EEN OPSLAGCAPACITEIT VAN RUIM 10.000 m2

 

SEPARATE HALLEN EN RUIMTEN

BESCHIKBAAR VOOR ZELFSTANDIG GEBRUIK

Shared warehousing

Bij Dorrestijn Transport en Logistiek kunt u ook terecht voor diverse opslagoplossingen, zo bieden wij shared warehousing aan. Het uitzonderlijke concept van shared warehousing is erop gericht u maximaal te ontzorgen. Wij beschikken over meerdere logistieke locaties in Soest en Baarn, met een opslagcapaciteit van ruim 10.000 m2. Dit geeft ons de mogelijkheid uw warehousing geheel of gedeeltelijk van u over te nemen.

Naast alle mogelijke interne transportmiddelen staan er stellingen, pallets, legborden en grijpvakken tot uw beschikking. Dit alles om uw shared warehousing zo goed mogelijk te faciliteren. Een ander onderdeel van de shared warehousing bestaat uit ons aanbod van losse compartimenten, beschikbaar voor eigen inrichting.

Bent u geïnteresseerd in shared warehousing en wilt u de mogelijkheden bespreking en de locaties bezichtigen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak op een moment dat het u schikt.

 

Al onze magazijnoplossingen worden verzorgd door WeFulfil. Dit is het zusterbedrijf in de Dorrestijn groep en is gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening voor webwinkelbedrijven. Voor zowel B2B als B2C bedrijven biedt WeFulfil oplossingen op maat. Lees meer over deze bijzondere divisie op www.we-fulfil.nl.

 

Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!