Terugblik viering 85-jarig jubileum

Geplaatst in Team Dorrestijn , Transport op 20 juli 2019


Samen met medewerkers, hun partners en onze relaties kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagd jubileumfeest op 6 juli. Iedereen had het zo te zien prima naar zijn zin en genoot met volle teugen van de drankjes, het uitgebreide buffet en het muzikale optreden in de open truck.

Transport is topsport

In zijn toespraak tijdens het jubileumfeest keek Remco Dorrestijn terug op de afgelopen 85 jaar. De laatste jaren hebben we als team veel bereikt. Door onze gezamenlijke inzet hebben we de toenmalige algemene crisis niet alleen overleefd, we zijn er zelfs sterker uit gekomen. Grote dank gaat daarom uit naar alle medewerkers! Met succes hebben we bij Dorrestijn Transport geïnvesteerd in goede en betrokken medewerkers maar ook in onze vloot en in onze automatisering. Om een goede toekomst te borgen voor ons transportbedrijf en WeFulfil zullen wij dat ook de komende jaren blijven doen. Transport staat nooit stil, sterker nog: transport is topsport, elke dag opnieuw. Omdat wellicht niet iedereen de toespraak goed kon horen wordt deze onderstaand vermeld.

Dorrestijn, een ondernemende familie

“Van mijn 18 neven en nichten zijn er momenteel 16 ondernemer of werken in ons bedrijf. Een aantal neven van mij is ook actief in het hout: Danny met het stuwadoorsbedrijf DSB en Hendrik Jan met Eemwood en Eemtrans. Dit zijn allemaal succesvolle bedrijven en we werken regelmatig met elkaar samen.”

Wat voor bedrijf willen wij zijn?

“Terug naar Dorrestijn Transport. We blijven continue streven naar verbetering, kwaliteit leveren en innoveren. Belangrijk hierbij is dat we de wensen van de klanten en van klant van onze klant goed blijven kennen. Samenwerken met de klant en collega-transporteurs is essentieel, evenals tijdig en goed anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en – last but not least – blijven investeren in onze mensen. Ook investeringen in ICT zijn van enorm belang. Moderne systemen moeten er voor zorgen dat de mensen betere service kunnen bieden en goed kunnen functioneren. Daarnaast willen wij het aangename alternatief zijn voor onze relaties.”

Personeel

“Werken in transport en logistiek is topsport. De onregelmatigheid, soms nachten van huis en werken door weer en wind is niet niks. En werken bij Dorrestijn is niet voor iedereen, dat geldt bijvoorbeeld voor chauffeurs, onder meer omdat de eisen in 30 jaar zeer sterk gestegen zijn. Naast goed kunnen rijden zijn juridische kennis, administratieve/systeemkennis, sociale intelligentie op laad en losplaatsen, een grote mate van flexibiliteit maar bijvoorbeeld ook zelfredzaamheid en het efficiënt werken met ICT-systemen tegenwoordig noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering.”

“Ik wil nogmaals alle personeelsleden bedanken. Dit feest was niet voor mij maar van jullie en voor jullie, ik hoop dat jullie er van genoten hebben! Zonder jullie geen Dorrestijn Transport en WeFulfil. Speciale eervolle vermelding voor Jeremy, Hans, Caroline, Liesbeth, Sandra, Helmus en Jan, hartelijk bedankt voor jullie prima werk als feestcommissie.”

Donaties aan goede doelen

Donaties aan goede doelen

Tussenstand (16.07.19):

  • Kika:                  796,83
  • Make a Wish:  561,8
  • Voedselbank:  266,85
  • Totaal:             5.625,50

Inmiddels is er door klanten, leveranciers, medewerkers en overige relaties in totaal dus ruim € 5.625,- gedoneerd. Zoals toegezegd zal dit bedrag door Dorrestijn worden verdubbeld.

Binnenkort zal contact opgenomen worden met de vermelde drie goede doelen voor het overhandigen van in totaal € 11.251,- aan giften.Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!