Trots!

Geplaatst in Algemeen , Team Dorrestijn op 18 juli 2018


In Nederland lijkt het soms wel of ‘trots’ een vies woord is. En dat we alleen trots zijn als het Nederlands mannen- of vrouwenvoetbalteam wint. Als no-nonsense bedrijf spreken we onze trots niet al te vaak uit.

Klantenkeuze

En dat terwijl er binnen onze beide bedrijfsonderdelen reden genoeg is om trots op te zijn. Klanten van zowel transport als warehouse kiezen heel bewust voor ons en onze diensten omdat wij als betrouwbaar, flexibel en deskundig bekendstaan in de markt.

Inspectieronde

Waar we, heel even, ook best trots op mogen zijn is de uitstekende inzet, de prima samenwerking, de collegialiteit en de betrokkenheid. Ook al loopt het niet altijd volledig op rolletjes. Ik zie dat chauffeurs flinke werkweken maken om de goederen van onze klanten te verzetten. En dat ze na een lange dag ‘s avonds nog een inspectieronde lopen rond de auto om te controleren of de kooiaap goed bevestigd is, de banden nog op spanning zijn en of de lading goed bevestigd is.

Eigen initiatief

Op kantoor en in het warehouse wordt zelf initiatief genomen om vroeger te beginnen en langer door te werken als het werk niet af is gekomen en probeert men het onmogelijke toch mogelijk te maken voor onze klanten. Dit zijn maar een paar voorbeelden, maar alles bij elkaar opgeteld volop reden om met z’n allen trots op te zijn!Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!