Uitbreiding wagenpark

Geplaatst in Transport op 6 juni 2017


Bij een deskundige organisatie hoort professioneel materiaal. Dorrestijn Internationaal Transport en Logistiek heeft geïnvesteerd in 5 nieuwe trekkers met oplegger: 3 x Volvo FH en 2 x Volvo FM. Met deze investering verjongen wij ons wagenpark en breiden wij uit. Tevens investeren wij hiermee in een betere uitstraling, lager brandstof verbruik en hopelijk ook werkplezier.

Vorig jaar hebben een aantal chauffeurs tijd gestoken in overleg met de directie over de specificaties van ons nieuwe materieel. De input is meegenomen bij de selectie.

Sebastiaan Buma is een van de chauffeurs die al met de nieuwe trekker heeft gereden. Hij is erg enthousiast:

‘Remco heeft goed nagedacht over deze trekker. Hij rijdt ontzettend fijn, is zeer praktisch ingericht en biedt een hoop comfort. Hij schakelt wel 50x beter dus iedereen kan ermee overweg. Bovendien is het een echt nette auto en samen met het comfort biedt dat een hoop werkplezier.’

Sebastiaan werkt al sinds oktober 2008 voor Dorrestijn Internationaal Transport en Logistiek. Met zijn vorige trekker heeft hij negen jaar gereden en is nu uitermate tevreden met deze nieuwe Volvo.

De trekkers zijn van het merk Volvo. We hebben gekozen voor het type FH (3) en het iets kleinere model FM (2). De trekkers zijn zuinig in verbruik, hebben prettige rijeigenschappen en een ruime en complete cabine. We zijn erg blij met deze ‘nieuwe generatie’ trucks.

‘Volvo is overigens niet geheel onbekend bij Dorrestijn Internationaal Transport en Logistiek. Het merk levert al jarenlang goede prestaties en ook onze chauffeurs zijn er enthousiast over.’

 
Voor de opleggers hebben we geïnvesteerd in 3 types met starre-as en meeneemheftruck aansluiting en 2 types met stuur-as. Allen zijn van het merk Krone. We hadden al 1 oplegger van dit degelijke Duitse merk en waren daar zeer tevreden over. Een logische beslissing dus.

Wil je meer weten over deze trekkers en opleggers? Lees meer over beide merken:Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!