ZELFLOSINRICHTING MET MEENEEMHEFTRUCK

GEEN HEFTRUCK AANWEZIG? GEEN PROBLEEM!

 

PROFESSIONEEL OPGELEIDE CHAUFFEURS

ZODAT UW GOEDEREN VEILIG EN SCHADEVRIJ WORDEN GELADEN EN GELOST

 

Zelflosinrichting (Kooiaap)

Bij Dorrestijn Transport en Logistiek begeleidt ons team van specialisten het gewenste transport van A tot Z. Een van onze aanvullende oplossingen is het werken met een kooiaap, dit is een andere naam voor meeneemheftruck. Een kooiaap is eenvoudig te bevestigen achter op de vrachtwagen. Zo kunnen wij ook leveren wanneer er geen heftruck beschikbaar is. Hiermee ontzorgen wij u en doen wij ons werk zo efficiënt mogelijk.

Onze zelflosinrichting is uitermate geschikt voor leveringen op bouwplaatsen en bij particulieren (voor bijvoorbeeld speeltoestellen en tuinhuisjes). En daarnaast leveren we ook:

  • op festivalterreinen
  • bij beursgebouwen
  • ijsbanen en winter villages
  • eventmaterialen

Uw goederen, onze zorg

In de vakbekwaamheidstrainingen worden onze chauffeurs professioneel opgeleid om veilig en schadevrij zelf hun lading te lossen en ze zijn specifiek opgeleid voor professioneel gebruik van een meeneemheftruck. Zo kan uw personeel doorgaan met het eigen werk, terwijl wij de lading met de meeneemheftruck lossen op een door u gekozen plaats en tijdstip. Of het nu gaat om lengtegoederen zoals hout- en plaatmaterialen of om bouwmaterialen, bij particulieren of op een bedrijventerrein.

Door te werken met een zelflosinrichting in de vorm van een kooiaap, werken wij efficiënt en flexibel. Precies wat u van ons als partner mag verwachten.

Wilt u meer informatie over leveringen met onze zelflosinrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Contactformulier

    Let op velden aangegeven met * dienen verplicht ingevuld te worden!